ISO 9001:2015

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η ποιότητα είναι η κινητήριος μοχλός ανάπτυξης ενός οργανισμού καθώς συμβάλλει στην αποτελεσματικότερη λειτουργία του, στη βελτίωση του επιπέδου των προσφερόμενων υπηρεσιών και προϊόντων του και στην αύξηση του βαθμού ικανοποίησης των πελατών του. Τα Συστήματα Διαχείρισης της Ποιότητας παρέχουν το πλαίσιο μέσα στο οποίο κάθε οργανισμός μπορεί να μετρήσει και να βελτιώσει την απόδοσή του και τον τρόπο λειτουργίας του.

Το ISO 9001 είναι το διεθνές πρότυπο για την Ποιότητα το οποίο ορίζει τις απαιτήσεις, σύμφωνα με τις οποίες πρέπει να λειτουργεί ένας οργανισμός ώστε το τελικό προϊόν ή/και υπηρεσία να κρίνεται ικανοποιητική τόσο από τους πελάτες της όσο και από τα λοιπά ενδιαφερόμενα μέρη.

Οι απαιτήσεις του προτύπου καλύπτουν όλο το εύρος των δραστηριοτήτων ενός οργανισμού από τον σχεδιασμό και ανάπτυξη νέων προϊόντων και υπηρεσιών έως την εξυπηρέτηση μετά την πώληση. Η ανάπτυξη και η εφαρμογή νέος Συστήματος Ποιότητας σύμφωνα με το ISO 9001 αποτελεί απόδειξη:

  • Της ικανότητας του οργανισμού να παρέχει με συνέπεια προϊόντα ή και υπηρεσίες οι οποίες ικανοποιούν τις απαιτήσεις των πελατών και τις εφαρμοστέες νομικές και κανονιστικές απαιτήσεις.
  • Της προσπάθειας του οργανισμού να αυξήσει την ικανοποίηση των πελατών του μέσω της αποτελεσματικής εφαρμογής του συστήματος, συμπεριλαμβάνοντας διεργασίες για τη συνεχή βελτίωση του και για τη διασφάλιση της συμμόρφωσης με τις απαιτήσεις των πελατών.

H Avedo Safety S.A. πιστοποιήθηκε με το ISO 9001:2015 το Μάιο του 2018 από την TUV Austria Hellas. Το πιστοποιητικό αποδόθηκε για τις διαδικασίες που τηρούνται κατά την υλοποίηση των καθημερινών εργασιών και για την ποιότητα των υπηρεσιών που παρέχονται, ακολουθώντας την εταιρική φιλοσοφία για συνεχή ανάπτυξη, εξέλιξη και βελτίωση.

Βρείτε το Πιστοποιητικό ISO 9001:2015 εδώ.

Με εκτίμηση